Binnen

Verf

Binnen

Verf is de ideale manier om kleur te geven aan het interieur. Een likje verf voor het opknappen van je meubels of een compleet andere look met een andere kleur op je wanden. Verf geeft niet alleen kleur, maar beschermt ook de ondergrond tegen stoten en maakt het eenvoudiger om het houtwerk te reinigen.

Het is belangrijk om zowel binnen als buiten aandacht te besteden aan het schilderwerk. Binnen worden hout, metaal en steen ook blootgesteld aan warmte, kou en vocht. Gebruik daarom altijd een goede binnenlak. De ondergrond dient wel te bestaan uit kaal hout of grondverf op waterbasis.

Een andere manier om het houtwerk binnen te beschermen en te verzorgen, is om een interieurbeits te gebruiken. Met beits kun je ook kleur of een effect aan hout geven. Kies je voor een transparante lak, dan blijft de houtnerf zichtbaar. Daarnaast is er ook keuze uit een zijdeglans of matte afwerking.

Wil je een muur, plafond of badkamer verven? Wil je afneembare verf of is dat niet nodig? Bij ons vind je verf waar ook de professionele schilder graag mee werkt. In de winkel voorzien wij je graag van het juiste product en krijg je ook nog gratis een schilder- en kleuradvies.

Ceta Bever
Flexa Pure
Sikkens