38-682-horizontale_jaloezie.jpg

Horizontale jaloezieën

Aluminium jaloezieën zijn een populaire en moderne raambekledingsoptie die zowel functioneel als stijlvol is. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen en kunnen passen bij elk interieur.

Een van de voordelen van aluminium jaloezieën is dat ze lichtgewicht en duurzaam zijn. Ze zijn bestand tegen vocht en vervagen niet snel, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in badkamers en keukens. Aluminium jaloezieën zijn ook gemakkelijk te onderhouden en kunnen worden afgeveegd met een vochtige doek om stof en vuil te verwijderen.

Aluminium jaloezieën zijn verkrijgbaar in verschillende lamelbreedtes, van smalle 16 mm tot brede 50 mm lamellen. De breedte van de lamellen kan invloed hebben op de hoeveelheid licht die wordt doorgelaten en de mate van privacy die wordt geboden.

Aluminium jaloezieën zijn ook gemakkelijk te bedienen. Ze kunnen worden opgetrokken en neergelaten met een koord of met een afstandsbediening in het geval van motorische bediening.

Kortom, aluminium jaloezieën zijn een stijlvolle, duurzame en praktische optie voor raambekleding die past bij elk budget en elk interieur.