59-diensten_schilderbedrijf-header.webp

ons Schildersbedrijf ontzorgt

AL HET SCHILDEREN, RENOVEREN, BEHANGEN, GLASZETTEN EN STOFFEREN

Op zoek naar een veelzijdig en professioneel schildersbedrijf dat zich richt op verschillende aspecten van woningdecoratie en -renovatie? Met onze passie voor verf en uitgebreide expertise in binnen- en buitenschilderwerken, onderhoud, renovatie, behangen, glaszetten en stofferen, bieden wij een compleet pakket aan diensten voor het verfraaien en opknappen van woningen.

Wij werken met ervaren professionals die oog hebben voor detail en bereid zijn om met klanten mee te denken. Bovendien gebruiken wij uitsluitend hoogwaardige materialen, want wij streven naar kwaliteit in het eindresultaat! Klantgerichtheid hebben wij hoog in het vaandel staan. Een bijzonder hoog afwerkingsniveau is dan ook gegarandeerd en dat tegen heel gewone tarieven!

Hans Schonenberg voor Verf & Wonen een betrouwbare en veelzijdige partner voor iedereen die op zoek is naar het schilderen van het houtwerk of verven van muren, renoveren, behangen, glaszetten en stoffering. Kijk voor al onze producten en werkzaamheden op onze website of vraag direct een offerte aan.