50-695-PVC.jpg

PVC

PVC-vloeren zijn eenvoudig te reinigen en verkrijgbaar in een houtmotief of de look van een tegelvloer. Een PVC-vloer is, net als laminaat, bijna niet te onderscheiden van een houten vloer. Het is een sterke, vormvaste vloer die zich uitstekend leent voor intensief belopen ruimtes en makkelijk is in het onderhoud. Bovendien is het een ideale vloer in combinatie met vloerverwarming.  

PVC vloeren zijn een populaire keuze vanwege hun duurzaamheid, eenvoudige installatie en onderhoud, en hun aantrekkelijke uiterlijk. PVC vloeren zijn gemaakt van meerdere lagen kunststof, waaronder een waterdichte laag, een dragerlaag en een toplaag met een patroon dat lijkt op hout, steen of tegels. PVC vloeren zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en patronen, waardoor ze passen bij vrijwel elk interieur.

PVC vloeren zijn niet alleen duurzaam, maar ook gemakkelijk te onderhouden. Ze zijn waterbestendig, gemakkelijk schoon te maken en bestand tegen krassen en vlekken. Daarnaast zijn PVC vloeren geluiddempend en voelen ze warm en comfortabel aan, waardoor ze geschikt zijn voor elk huishouden.

PVC vloeren zijn ook eenvoudig te installeren, waardoor ze een kosteneffectieve optie zijn voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe vloer. De meeste PVC vloeren worden geleverd in planken of tegels die gemakkelijk op maat te snijden zijn en op de juiste plaats gelegd kunnen worden.

Kortom, PVC vloeren zijn een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een duurzame, onderhoudsvriendelijke en aantrekkelijke vloerbedekking.

 

Moduleo design floors

Wij zijn trotse dealer van het Belgische merk, Moduleo. Elke Moduleo pvc vloer heeft super scherpe details en ziet er hyperrealistisch uit. De Roots collectie bestaat uit een uitgebreide collectie van diverse 'houtsoorten'.  Door een uniek “embosseringsproces” worden de kleinste details van elk houtdesign tot leven gebracht. Door deze structuur zie en voel je de diepte van de houtnerven en de knoesten. Bovendien is er voor gezorgd dat er vrijwel geen herhaling in de planken zet, net als bij originele parketplanken. De absolute bestseller heeft zelfs 90 unieke planken per dessin! 

De top-laag van je Moduleo-vloer kan, dankzij de gepatenteerde Protectonite PU-coating, tegen een stootje! De toplaag beperkt krassen, vuil en vlekken, voorkomt slijtage en beschermt de vloer. Schoonmaken met zuiver water is voldoende. 

In de winkel kunt is het uitgebreide Moduleo assortiment te zien. Met meer dan 100 kleuren is er voor ieder wat wils. In de collectie zitten ook diverse XL planken en tegels. Uiteraard hebben we ook diverse planken die in het populaire vissengraat patroon gelegd kunnen worden. Wil je geen rechte plank, maar ook geen visgraat patroon? Dan is de Moods collectie misschien iets! De Moduelo Moods collectie zit vol met creatieve ontwerpen. Deze designvloeren bestaan uit geometrische vormen die gecombineerd worden met een selectie van hout- en steenstructuren en zachte pastelkleuren uit de Moduleo collecties. 

Een ander onderdeel van Moduleo is de LayRed collectie. Hoewel de vloer amper 6 mm dik is, is die dankzij de geïntegreerde, rode ondervloer in staat om openingen en oneffenheden in bestaande vloeren te overbruggen, zonder die te moeten uitbreken of egaliseren. De LayRed collectie is uiteraard ook in de winkel te bekijken. In de collectie zitten ook pvc tegels en visgraat patronen.